Hej och välkommen till en ny sida om Fotografi. För den vetgirige stundar mycket spännande saker som fotografi här i Göteborg. Det nya fotona som blir synliga här har sitt ursprung från lång och gediget fotande som blod svett och tårar. Om fotona så faller er i smaken vill säga. Så det är väl knappast någon särskild idé att gå händelserna i föreväg inte. Men glatt välkomna ska ni vara som hittade hit.

Var och blockade svamp här med några mils radie från Göteborg. Tro inte jag är så lättlurad att jag talar om var trattkantarellerna finns. Men det är gott om svamp i år så det är bara att fylla korgen med delikatesserna till bredden. Svampar är förvisso kul att fotografera om än ganska svåra att göra dem rättvisa på bild. Och när man ser trattisarna vill man ju gärna plocka upp dem med detsamma. Så när svampkorgarna var fulla var det bara att ge sig iväg hem till Göteborg. Men innan och vid parkeringen där Pärlan stod, stod ett motiv och skrek med hög hals efter bekräftelse.  Så det var bara till att fotografera.

Original

Efterarbetad