Viktig information: Nu i dessa tider kan vädret vara lite hur som helst : Kameror och blixtar gillar sig inte när det regnar samt blåser för häftigt så Utomhusfotograferingar kommer uteslutande att äga rum lite mer sällan så jag föreslår på Söndagar mellan 9:00 – 14.00 – det blir lite färre tider så här års men närmare April – Juni blir det mer fotograferingar igen – varmt välkomna

Hej /  Let’s deal kampanjen fortsätter ungefär som vanligt under Vinter och tidig Vår trots att det blivit ganska mycket kallare –  men än så länge går det att fotografera utomhus –  varma sköna kläder blir väl följden  – eller vid för kallt väder kan fotograferingen göras hemma hos dig – då tar jag med min mobila porträttutrustning och fotograferar hemmavid – här nedan en fotografering vid Fyran i Slottsskogen  (mindre känd plats i stan ) jag fotografera så många bra bilder som möjligt under ca 30 minuter – Efter fotograferingen tar det ca 5 dagar så kan ni se en bildlänk med alla bra bilder som togs vid fototillfället – i det läget kan ni välja ut en digital bild eller köpa fler digitala filer till ett rabatterat pris eller kanske göra några fysiska bilder som ni kan hänga upp som en tavla och ha som ett gott minne.  Min modell är lite våghalsig och gjorde även akrobatiska övningar s.k stuntman trix.  Fotograferar gör  Kenneth Rundberg