Hej och välkommen till en ny sida om Fotografi. Och det är ju alltid kul att veta att tusentals fotointresserade varje Månad är inne och tittar på fotografierna. Mest från andra länder men då och då har en svensk och kanske en Göteborgare hittat hit. För naturligt görs de flesta fotografierna i Göteborg med omnejd. Här trivs jag mest och här har jag min utgångspunkt till alla fantastiska människor och miljöer som ger mig näring till att fortsätta att fotografera . Trots att jag hållit på ett tag tröttnar jag aldrig på att fotografera precis som jag aldrig kan sluta med att fortsätta träna. Träna för att ge näring till att ge sig själv motivationen att än finns det möjlighet att utveckla sitt intresse av att alltid göra sitt bästa. Om man är enträgen lyckas man ibland dessutom ta hyggligt bra bilder.  Fast lite självkritisk får man väl också vara. Man har helt enkelt bra och dåliga dar.

 

 

Var och blockade svamp här med några mils radie från Göteborg. Tro inte jag är så lättlurad att jag talar om var trattkantarellerna finns. Men det är gott om svamp i år så det är bara att fylla korgen med delikatesserna till bredden. Svampar är förvisso kul att fotografera om än ganska svåra att göra dem rättvisa på bild. Och när man ser trattisarna vill man ju gärna plocka upp dem med detsamma. Så när svampkorgarna var fulla var det bara att ge sig iväg hem till Göteborg. Men innan och vid parkeringen där Pärlan stod (bilen alltså), stod ett plastmotiv och skrek med hög hals efter bekräftelse.  Så det var bara till att fotografera Plasten på Platsen.

Original

Efterarbetad