Fotografering företrädelsevis i Slottsskogen . Här kan man söka upp skugga eller fint ljus och botanisera runt bland många fina fotograferings -bakgrunder. Alltid kan det finnas platser och smultronställen som väl funkar vid porträttfotograferingar. Bara fantasin sätter gränser på mirakel- foton som kan uppkomma vid dessa fototillfällen. Oftast så möts vi vid parkeringen Villa Belparc eller vid glasskiosken. Eller vid Röda sten om den är röd eller något annat ställe som kan passa i Göteborg. Coronatider som det är så måste man känna sig frisk för att genomföra en fotografering. Vi håller avstånd och håller oss till rekommendationerna.  Alltid ta det säkra före det osäkra och hoppas att inte regnet öser ned. 

   välkommen – till fotograf Kenneth Rundberg och en fin fotografering.

 

Slottsskogen 2020