Hej och välkommen till en ny sida om Fotografi.  Har jobbat otroligt länge som fotograf , ända sen 1974 då jag gick fotoskolan i Göteborg 2 år, och sen Fotohögskola 3 år, också här i Göteborg. Jobbar med fotojournalistik både som anställd och som egen. En hel del porträttfotografering i studio samt ett stort spann av olika infallsvinklar till vad en Fotograf vanligtvis kan ha som arbetsfält. Skulle gott kunna se mig själv som allround och också med specialkunskaper. Hoppas naturligtvis att bilderna ni kan se här på hemsidan ska ingjuta lite matnyttigt för den intresserade. Så vad kan man säga mer än välkommen hit med helst svåra uppgifter som ställer krav på yrkesskicklighet . Tack för att ni tog er tid och kolla nu ordentligt på bilderna så kanske det ger sig och att ni fattar tycke och smak och kan se hur vi kan bli ett gott team eller att granska ett gemensamt uppdrag att fullfölja så vi lyckas fånga bilden.

Göteborg 27 maj 2021

 

 

Kenneth Rundberg / Kenneth Rundberg