GÄLLER HELA 2021

Fotografering vid Fågelsjön,Villa Belparc, Slottsskogen

Ett fotograferingserbjudande – endast 950 kr för en utomhusfotografering –

Mycket lång erfarenhet inom fotografskrået hoppas jag ska ge stadga åt mitt djärva påstående och uppsåt. Skogen är stor och vid och vi försöker att covidanpassa vår fotografering så gott det går i tider som dessa. Jag som fotograf möter upp vid glasskiosken vid Villa Belparc. Samt har kameror och tillbehör som räcker för en alldeles utomordentlig och väl genomförd fotografering på ca. 30-60 minuter. Du, ni, gruppen, ringer och bokar en tid och dag för fotograferingen. Fotograferingen kostar 950 kr – och förutom en glädjespridardag ingår också 3 högupplösta bildfiler i färg eller svartvitt. Bilderna som ni väljer från finns på en bildlänk ( i bildlänken ser ni ca 100 lågupplösta bilder ) som ni får 5 dagar efter genomförd fotografering. Alltså först betalning via Swich , och mötesplats vid Villa Belparc om inte annan plats avtalats. Någon dag mellan må-söndag och tidpunkt då vädrets makter är på våran sida. Kom som du/ni är med glatt humör och vi ska tillsammans fixa så det blir en fin fotografering. Ni kan se bildresultatet i mobil eller dator. Där ser ni små bilder men ändå så bra och tydligt att ni lätt kan välja bilden från och dessutom ha kvar bildlänken som ett trevligt minne från fotograferingen (bara du kan se bildlänken ) . Och vill ni köpa fler än de 3 högupplösta filerna som ingår i köpet av de högupplösta filerna , så går det naturligtvis bra. Bilderna levereras på ett usb- minne till er adress. Ni kan också få förstoringar om det skulle passa bättre än digitala filer. Så nu är ni/du eller gruppen glatt välkomna till en fin fotografering i Slottsskogen med Fotograf Kenneth Rundberg, välkomna.

P.s kanske har jag glömt att förklara något, så ring gärna , så reder vi ut det

ring 070 3853584 eller mejla till Fotograf Kenneth Rundberg

bilder på hösten uppe på en kulle – med utsikt åt Änggårdsbergen och Botaniska Trädgården

Fler bilder från fotograferingar i och omkring slottskogen får ni se längre fram i tid, så gå gärna in på hemisdan då och då för att kolla – välkomna åter

Andra vägar till Fotograf Kenneth Rundberg ser ni här som

Genom SFF Svenska Fotografernas Förbund : https://www.sokfotograf.se/kennethrundberg/drombilder-bilder-som-har-naturliga-ingredienser-inom-sig-men-som-ocksa-ar-dromska-nastan-abstrakta-samtidigt

Adobe Stockfoto : https://stock.adobe.com/se/contributor/206731047/Kenneth

men allra lättast är förstås att om ni vill nå mig; slå en pling till

mobilnumret 04670 3853584 eller att mejla

info@fotografkennethrundberg.se / lycka till

 

 

Fotograf Kenneth Rundberg