Hej och välkommen till en ny omgång och nytt kanske gyllene år 2023. Vad ska hända i år är än så länge ett oskrivet blad. Ögonblicken och tillfälligheterna sätter förstås ribban på vad som måtte komma utav ett enträget sökande efter bilden och fotot som är det jag sysslar med. Numer tar allt lite längre tid att göra och kanske är jag mer noggrann med det som ska levereras också. Försöker hålla ångan uppe och gillar fortfarande svåra utmaningar och lusten att alltid göra ett fantastiskt jobb när det handlar om fotografi och fotograferande. Här på sidan som har många delflikar kan ni kanske hitta något som ni kan få en liten vink om och funderingar kring. Välkomna allesamman och tyck gärna till om ni vill . Välkomna till en sida om Fotografi. 

Göteborg 31 Mars 2023

Kenneth Rundberg /

Kategorier: Välkommen