Hej och välkommen till en ny omgång och nytt gyllene år 2022. Vad ska hända i år är än så länge ett oskrivet blad och ännu mer en ännu inte upptäckt tillfälle för bild eller Fotografi. Ögonblicken sätter ribban på vad som måtte komma utav enträget sökande efter Bilden. Oftast när man får vittring på något spännande objekt att fotografera. Som kan ske på det mest oväntade sätt eller när man minst anar det. Däremot vet man inte med bestämdhet när sådana tillfällen nalkas. Men det kan också va så att jag jobbar med en sak och ett objekt och kanske ett porträtt eller ett gatufoto så gäller det att hitta en slags metod i att skildra händelsen efter alla konstens regler. Men framför allt ska det man gör va intressant roligt och stimulerande för att igångkörandet ska nå vägs ände eller komma igång, komma till skott. Och fotografi är ändå det som jag fattat tycke för allra främst bland intressen. Här på sidan som har många delflikar kan ni kanske hitta något som ni kan få en liten vink om och funderingar kring. Välkomna allesamman och tyck gärna till om ni vill . Välkomna till en sida om Fotografi. 

Göteborg 28 januari 2022

Kenneth Rundberg / Kenneth Rundberg

Kategorier: Välkommen